Versace

Versace, det är ett namn som omedelbart för tankarna till lyx, glamour och ikonisk design. Det italienska modehuset grundades 1978 av Gianni Versace och har sedan dess förblivit en kraft att räkna med i modevärlden.

Men Versace är inte bara kläder och accessoarer. De har en otrolig linje av parfymer som verkligen skapar en aura av sofistikering runt bäraren. Versace's dam- och herrparfymer är mycket älskade och populära över hela världen. De erbjuder en hel palett av dofter, från lätta och fräscha till djupa och sensuella, som kan förhöja din personliga stil och utstråla självsäkerhet.

Herrparfymen Versace Eros är en klar favorit. Den kombinerar toner av mynta, gröna äpplen och italiensk citron för att skapa en maskulin och kraftfull doft. En populära damparfym är Versace Bright Crystal, en charmig och förförisk parfym med noter av yuzu, granatäpple och lotusblomma.

Så, om du letar efter en ny doft då kan det aldrig gå fel med en parfym från Versace. Deras parfymkollektion är lika stilfull och ikonisk som resten av deras design.