Upptäck bästa Burberry parfym herr – Din guide till maskulin elegans

Letar du efter din nästa Burberry parfym herr? Upptäck dofter som passar varje stil och tillfälle, från den fräscha Mr. Burberry Indigo till den klassiska Burberry Brit for Men. Vi går igenom noter, pris och tillfälle så att du kan välja med säkerhet.

Viktiga slutsatser

 • Burberry erbjuder en mångfald av herrparfymer med klassiska och moderna dofter som återspeglar brittisk finess, och deras ikoniska trenchcoat och rutmönster speglas även i deras populära doftsortiment.
 • Priset på Burberrys herrparfymer varierar och de erbjuder alternativ för olika budgetar, medan varje specifik doft riktar sig till skilda tillfällen och personliga stilar.
 • Att kombinera Burberrys accessoarer, såsom scarves och klockor, med deras parfymer kan förhöja användarens stil och skapa en helhetsbild som representerar varumärkets elegans och sofistikering.

Burberry herrparfymer - En symbol för brittisk finess

Burberry erbjuder en imponerande samling herrparfymer som kombinerar både klassiska och moderna dofter. Dessa parfymer tilltalar en bred publik av olika åldersgrupper, vilket gör dem till perfekta val för alla som vill uttrycka sin personliga stil med en touch av brittisk finess.

Låt oss utforska några av de mest framstående dofterna i Burberrys sortiment.

Mr. Burberry Indigo - Friskheten vid engelska kusten

Mr. Burberry Indigo lanserades 2018 och är en aromatisk, frisk och träig doft med citrusinslag. Denna burberry parfym är inspirerad av den engelska kusten och fångar känslan av fräschhet och frihet. Toppnoterna inkluderar:

 • Citron
 • Rosmarin
 • Bergamott
 • Grapefrukt

Dessa ingredienser ger en omedelbar fräschör när du applicerar EDP-parfymen.

Hjärtnoterna i Mr. Burberry Indigo består av:

 • Viol
 • Mynta
 • Hedion
 • Salvia
 • Te
 • Vatten 

Detta skapar en komplex och djup doftprofil. Basnoterna av ekmossa, amber och ISO E Super rundar av doften och ger den en långvarig, maskulin karaktär. Detta gör Mr. Burberry Indigo till ett utmärkt val för både vardag och speciella tillfällon, där du vill känna dig både fräsch och sofistikerad.

Burberry Hero - Modernitet och äventyr

Burberry Hero är en modern och äventyrlig doft som har fått positiva reaktioner för sin fräschhet och maskulina arom. Denna burberry parfym är perfekt för den moderna mannen som söker en doft som utstrålar styrka och självsäkerhet.

Doften är både fräsch och intensiv, vilket gör den till ett idealiskt val för den som vill göra ett starkt intryck.

Burberry Brit for Men - Klassiskt och tidlöst

Burberry Brit for Men är en klassisk och tidlös doft som kombinerar orientaliska och träiga toner. Denna burberry parfym är perfekt för den som vill förmedla en känsla av sofistikering och elegans. Doften öppnar med friska noter av bergamott och gröna mandlar, vilket snabbt övergår till hjärtnoter av vild ros och kryddig tonka. Basen består av orientaliska träslag och mysk, vilket ger parfymen en varm och inbjudande karaktär.

Burberrys ikoniska trenchcoat och särskiljande rutmönster har blivit symboler för modevärlden. Dessa typiska element har vidgats till en mångfald av produkter, inklusive parfymer. Burberry Brit for Men är en av dessa ikoniska dofter som fortsätter att vara populär bland män som söker en klassisk men ändå modern parfym.

Prisguide för Burberry herrparfymer

När det kommer till priset på Burberrys herrparfymer, finns det en hel del variation beroende på vilken doft och storlek du väljer. Här är några exempel:

 • Burberry London for Men Eau de Toilette, 50ml flaska: 312 kr
 • Burberry Hero Eau de Parfum för herrar, 100ml flaska: 885 kr
 • Burberry Hero Eau de Parfum för herrar, 50ml flaska: 673 kr

Det finns alltså alternativ både för den som vill ha en prisvärd doft och för den som söker något mer exklusivt.

En detaljerad prisguide kan hjälpa dig att få en bättre förståelse av vad du kan förvänta dig att betala för olika Burberry parfymer. Oavsett om du letar efter en budgetvänlig doft eller en lyxigare variant, erbjuder Burberry något för alla smaker och plånböcker.

Burberry Brit Rhythm - Rock'n'roll i en flaska

Burberry Brit Rhythm är en doft som förkroppsligar rock’n’roll. Denna burberry parfym har en unik doftprofil som är läderaktig och blandar kryddor, rökighet och tränoter. Detta gör den perfekt för självsäkra män att bära under mörkare månader eller till speciella tillfällen. Doften är både stark och förförisk, vilket gör den till ett utmärkt val för den som vill göra ett bestående intryck.

När det gäller priset kostar en 90ml flaska av Burberry Brit Rhythm Eau de Toilette omkring 690 kr, även om den ibland kan hittas för så lite som 649 kr. En 50ml flaska varierar mellan 179 och 409 kr, vilket speglar parfymens tillgänglighet och prisvärdhet.

The Beat for Men - Puls och energi

The Beat for Men är en energigivande doft med noter av svartpeppar och vetiver. Denna burberry parfym är perfekt för den aktiva och dynamiska mannen som vill utstråla energi och självsäkerhet.

Priset för Burberry The Beat For Men Eau de Toilette 50ml varierar mellan 179 kr och 479 kr, vilket gör den till ett prisvärt val för många män.

Hur väljer man en Burberry parfym för herrar?

Att välja rätt burberry parfym för herrar handlar om att hitta en doft som passar din personliga stil och de tillfällen du planerar att använda den. Burberry Brit for Men är ett utmärkt val för den som föredrar en orientalisk och träig doft och som vill förmedla en enkel och avslappnat elegant stil. Tänk på vilka noter du dras till och hur dessa kan komplettera din övergripande look.

För att göra det lättare att välja rätt doft, kan du tänka på var och när du planerar att bära parfymen. En lättare, frisk doft kan vara perfekt för dagtid och professionella sammanhang, medan en djupare, kryddig doft kan vara mer lämplig för kvällar och speciella tillfällen.

Till kontoret eller affärsmötet

För kontoret eller affärsmöten, rekommenderas Burberry Touch. Parfymen erbjuder en sofistikerad och diskret doft som passar i professionella sammanhang. Den kombinerar fräscha och spicy noter med mysk och trätoner, vilket skapar en manlig djuphet utan att vara överväldigande.

För kvällen och speciella tillfällen

För kvällar och speciella tillfällen är Burberry Brit for Men ett utmärkt val. Dess kryddiga toner och noter av vild ros gör den till en perfekt doft för romantiska och formella tillfällen.

Denna Burberry parfym lämnar ett bestående intryck och kompletterar en elegant och självsäker stil. Köp den idag!

Gör ett statement med Burberry - Accessoarer som kompletterar din doft

Att kombinera Burberrys accessoarer med din valda doft kan skapa en sammanhängande och lyxig stil. Använda Burberry accessoarer såsom scarves och klockor tillsammans med märkets parfymer skapar en helhetsupplevelse av varumärket genom en stilren och bekräftad image. Låt oss utforska hur du kan använda dessa accessoarer för att lyfta din stil ytterligare.

En Burberry scarf eller klocka kan vara det perfekta komplementet till din favoritdoft. Genom att välja accessoarer som matchar din parfym, kan du skapa en sammanhängande stilrepresentation som reflekterar varumärkets elegans och sofistikering.

Burberry scarves - Ikoniska plagg som matchar din stil

Burberry scarves är ikoniska plagg som kan stylas på olika sätt för att matcha din doft och personliga stil. Dessa scarves kan bäras på ett modemedvetet och funktionellt sätt, vilket realiserar personlig stil med en sofistikerad anstrykning. Tre särskilda sätt att styla en Burberry scarf inkluderar ‘The Bandana’, ‘The Low Bow’ och ‘The Tuxedo Fold’, vilket erbjuder unika utseenden för olika tillfällen.

Burberry visar flera stilar av scarves genom stylingvideor, som presenterar sätt att bära dem både på ett modemedvetet och funktionellt sätt. Att styla en Burberry scarf för att komplettera ens doftval skapar en sammanhängande estetik som reflekterar varumärkets elegans och sofistikering.

Burberry klockor - Tidlös elegans på handleden

Burberry klockor erbjuder tidlös elegans på handleden och kompletterar din valda doft. En Burberry klocka är inte bara ett funktionellt tillbehör, utan också en modeaccessoar som kan lyfta din stil. Genom att kombinera en Burberry klocka med en karaktäristisk Burberry doft, kan du lyfta fram din individuella stil med en anstrykning av pärlor som är känt för varumärket.

Att bära en Burberry klocka vid signifikanta ögonblick i livet tillför ett lager av förfining och beklär därmed användarens handled med tidlös elegans. Burberry klockor är designade för att reflektera märkets kännetecknande sofistikering och passar perfekt tillsammans med deras parfymer för en helhetlig stil.

Historien bakom Burberry dofter

Burberry har en rik historia som sträcker sig från grundandet 1856 till lanseringen av deras första herrparfym 1981. Från att ursprungligen fokusera på kläder, har Burberry utvidgat sitt utbud till att inkludera en rad populära dofter som har blivit ikoniska inom parfymvärlden. Denna expansion har bidragit till att etablera Burberry som ett världsberömt varumärke med en stark närvaro i både mode- och parfymbranschen.

Grundandet och expansionen

Burberry grundades år 1856 och har sedan dess utvidgat sitt utbud från att initialt fokusera på klädsel till att även inkludera parfymer. Detta tidiga beslut att expandera har grundlagt Burberrys rykte som ett globalt modehus. Genom åren har företaget fortsatt att växa och ta en uppskattad plats på den internationella modescenen, vilket gör att deras produkter, inklusive dofter, är mycket eftertraktade.

Från trenchcoats till parfymer

Burberrys första herrparfym lanserades 1981 och sedan dess har flera nya dofter introducerats till varumärket. Denna övergång från att designa kläder till att skapa parfymer har varit en naturlig utveckling för Burberry, vilket har gjort det möjligt för dem att erbjuda en komplett upplevelse av elegans och stil. Det finns ingen specifik information tillgänglig som beskriver hur Burberry gick från att designa kläder till att lansera sin första parfym, men det är tydligt att deras parfymer har blivit en viktig del av deras varumärke.

Burberrys dofter har blivit lika ikoniska som deras trenchcoats och rutmönster. Med en rad olika dofter att välja mellan, finns det en Burberry parfym för varje man och varje tillfälle. Genom att erbjuda både klassiska och moderna parfymer, har Burberry lyckats skapa en tidlös och elegant doftlinje som fortsätter att vara populär bland män över hela världen.

Sammanfattning

Burberrys parfymer för herrar representerar en perfekt balans mellan klassisk brittisk elegans och modern sofistikering. Med dofter som Mr. Burberry Indigo, Burberry Hero och Burberry Brit for Men, erbjuder varumärket ett brett utbud av parfymer som passar olika smaker och tillfällen. Dessa dofter kombinerar fräscha, kryddiga och träiga toner för att skapa unika och minnesvärda upplevelser.

Att välja rätt burberry parfym handlar om att hitta en doft som reflekterar din personliga stil och passar till de tillfällen du planerar att använda den. Genom att komplettera din doft med Burberrys accessoarer, som scarves och klockor, kan du skapa en sammanhängande och lyxig stil som verkligen gör ett statement. Oavsett vilken doft du väljer, kan du vara säker på att Burberrys parfymer kommer att lyfta din stil och ge dig en känsla av tidlös elegans.

Vanliga frågor och svar

Vad är priset på en typisk Burberry herrparfym?

Priset på en typisk Burberry herrparfym varierar beroende på doft och storlek. Till exempel kan en 50ml flaska av Burberry London for Men Eau de Toilette kosta omkring 312 kr, medan en 100ml flaska av Burberry Hero Eau de Parfum kostar ungefär 885 kr.

Vilken Burberry parfym passar bäst för kontoret?

För kontoret rekommenderas Burberry Touch tack vare dess sofistikerade och diskreta doft med fräscha och kryddiga noter, samt mysk- och trätoner.

Är Burberrys parfymer lämpliga för kvällsbruk?

Ja, Burberrys parfymer är lämpliga för kvällsbruk, särskilt Burberry Brit for Men med dess kryddiga toner och noter av vild ros.

Hur kan jag komplettera min Burberry doft?

Du kan komplettera din Burberry doft med accessoarer som Burberry scarves och klockor för att skapa en sammanhängande stil och lyxighet som reflekterar varumärkets elegans.

När lanserades Burberrys första herrparfym?

Burberrys första herrparfym lanserades år 1981. Sedan dess har varumärket introducerat flera nya dofter till sitt sortiment.