Bästa kändisparfymerna

Om kändisparfymer

I denna blogg på skönhetsguiden ska vi gå igenom dem mest populära kändisparfymerna. I början på 2000-talet var det väldigt populärt bland kändisar att lansera egna parfymer under sitt eget namn. På senare år har dock kändisparfymer lagts på hyllan till förmån för smink- och hudvårdsprodukter. Jennifer Lopez var den första kändisen som lanserade en parfym som blev succé. När andra kändisar såg att det blev en succé så gjorde många kändisar likadant. Här nedan listar vi enligt oss dem 5 bästa parfymerna från kändisar.

Topp 5 kändisparfymer:

 1. Jennifer Lopez - Glow Eau de Toilette

  Detta är den absolut bästa kändisparfymen sett till doft och pris. Denna parfym som lanserades år 2002 blev en omedelbar hit hos många tjejer världen över. En fräsch, fruktig och blommig blandning av apelsinblommor, grapefrukt, rosor och mysk. Även fast den här doften lanserades för 20 år sedan så håller den än idag! Detta är en sensuell och uppfriskande doft för yngre kvinnor som fängslar och förför.

 2. Britney Spears - Fantasy Eau de Parfum

  Britney Spears är popdrottningen som jämt och ständigt är i blåsväder. Hon har lanserat över 20 olika dofter men just Fantasy EdP är våran favorit. Om du gillar söta dofter kommer du att älska den här. Den innehåller noter av litchi, kiwi och vit choklad. En förförisk doft med sensuell dragningskraft som lämnar ett oförglömligt intryck.

 3. Sarah Jessica Parker - Lovely Eau de Parfum

  Detta är en klassisk, glittrande och blommig parfym från år 2005 som luktar mycket dyrare än vad den är. Det är en mjukt feminin och pudrig doft som utstrålar modern elegans och klass, precis som Sarah Jessica Parker själv. En doft innehållande noter av bergamott, orkidé och mysk.

 4.  Ariana Grande Thank U, Next Eau de Parfum

  Detta är verkligen en söt doft från popartisten Ariana Grande. Thank U, Next tillkom till följd av låten med samma namn, som blev en sensation över en natt, och krossade Youtube- och Spotify-rekord. Ariana vet exakt vad hon vill och omfamnar det. Och om något inte fungerar, så är hon inte rädd för att säga Thank U, NEXT. Doften lanserades år 2019 och innehåller noter av päron, kokos och mysk.

 5. Beyoncé - Heat Eau de Parfum

  Detta är en frisk och blommig doft för kvinnor. En feminin, eldig och sexig doft som är svår att motstå. Den lanserades år 2010 och innehåller blommiga och berusande noter som vaniljorkidé, magnolia och neroli medan ambra, tonkaträd och mandel ger denna parfym ett oväntat djup.