Billiga parfymer

Måste en parfym som luktar gott vara dyr? Svaret på den frågan är Nej. Oavsett om du inte kan så mycket eller inte är så intresserad av parfymer så kan valet av de bästa billiga parfymerna göra skillnad mellan ett bra och ett dåligt första intryck. Det fanns en tid då att köpa och samla på parfymer var en dyr hobby. Tack och lov är dessa tider förbi och bra billiga parfymer är nu tillgängliga mer än någonsin.

Hur definierar man en billig parfym?

Innan vi går vidare och börjar med listan över bästa billiga parfymerna, låt oss definiera vad som är en prisvärd doft. Många gör misstaget att tro att om du köper billigt kan du bara få billiga grejer.

Två saker som många inte vet om är att både de stora och små varumärkena oftast köper in sina råvaror från samma ställe. Det andra är att oavsett om det är en dyr eller billig parfym så är dem troligtvis tillverkade i samma fabrik.

De flesta billiga parfymerna är vanligtvis mer syntetiska och håller lite kortare än dem dyra parfymerna. Men då och då kommer det en billig parfym som håller exakt samma standard som en dyrgrip.

Här kommer en lista på våra favoriter när det kommer till billiga parfymer.

Damparfymer:

1, Vera Wang - Princess Eau de Toilette

Denna orientaliska och blommiga parfym kommer i en vacker flakong. Doften av denna billiga damparfym är lika bra som den krontoppade, lila hjärtformade förpackningen. Denna förtrollande och flirtiga parfym innehåller noter av mandarin, mörk choklad och vanilj.

2, Moschino - Cheap & Chic Eau de Toilette

Denna fräscha och blommiga doft från Moschino kommer i en extraordinär förpackning. Som en av de bästa billiga parfymerna för kvinnor förtjänar denna parfym en plats på ditt sminkbord. Detta är en feminin och varm parfym som doftar av förföriskt blomster med framträdande ros och viol.

3, DKNY - Golden Delicious Eau de Parfum

Denna förföriska doft är både guld värd för dig och din plånbok. Med sin perfekta kombination av saftigt äpple, apelsinblomma, plommon och orkidé är det lätt att förstå varför det är en av de bästa billiga parfymerna för kvinnor som finns. Dessutom är bara ett spray av denna fräscha, långvariga doft allt du behöver.

Herrparfymer:

1, Bentley - For Men Eau de Toilette

Det är en av de mest hypade billiga parfymerna på 2010-talet och en som alltid hamnar på de billiga och nischdoftande designerlistorna. Denna doft rekommenderas till personer som gillar kryddiga parfymer. Doften öppnar med maskulina noter av svartpeppar, bergamott och lagerblad. Hjärtat är en varm blandning av salvia, kanel, rom och träiga noter, medan basen bjuder på inslag av läder, benzoin, cederträ och patchouli.

2, Burberry - London for Men Eau de Toilette

Detta är utan tvekan den bästa billiga parfymen för hösten och vintern. Doften kommer påminna dig om festliga familjesammankomster och att njuta av de fina sötsakerna med dina släktingar. Doften har en unik touch tack vare dess lätt rökiga tobakskaraktär.

3, Moschino - Toy Boy Eau de Parfum

Detta är en unik och dynamisk doft som kommer i en flaska som säkerligen kommer höja på några ögonbryn där ute. Denna doft är formulerad med innovativa ingredienser mästerligt utvalda av parfymören Yann Vasnier. Den här doften vänder sig till den romantiska gentlemannen som inte är rädd för att låta sin mer känsliga och lekfulla sida skina igenom.